Srbija nije okrenula ledja Rusiji

Izvor: Beta, 07.Jul.2014, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija nije okrenula ledja Rusiji

MOSKVA, 7. jula 2014. (Beta) - Srbija se pokazala kao prijatelj i nije okrenula ledja Rusiji u teškom trenutku, za razliku od mnogih drugih, i to pokazuje na delu, a ne rečima, izjavio je u ponedeljak premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Posle sastanka s ruskim premijerom Dmitrijem Medvedevom, Vučić je kazao da je imao dobar razgovor s Medvedevom o ekonomskim pitanjima i da se obe stranu zalažu za još jaču trgovinsko-ekonomsku saradnju.

Vučić je naveo da su razrešene >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << neke nejasnoće oko Južnog toka, odnosno "četiri molbe" srpske strane, i da je zahvalan ruskoj strani što je razumela potrebe Srbije.

Medevedev je najavio da će u vezi s tim narednih dana potpisati pojedina dokumenta čime će biti rešeni ti problemi u vezani s Južnim tokom. Ruski premijer je kazao da je Južni tok ključan ekonomski projekat za Evropu i za Srbiju, i da ne treba da se politizuje.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vučić: Srbija nije okrenula leđa Rusiji

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jul.2014

Srbija se pokazala kao prijatelj i nije okrenula leđa Rusiji u teškom trenutku, za razliku od mnogih drugih, i to pokazuje na delu, a ne rečima, izjavio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić. ..Našu podršku pokazujemo delima: Aleksandar Vučić i Dmitrij Medvedev.. ..Posle sastanka s ruskim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.