REMI: Fred doneo spas Brazilu u 90. minutu!

Izvor: Kurir, 25.Mar.2013, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REMI: Fred doneo spas Brazilu u 90. minutu!

Rusija i Brazil igrali su 1:1 u prijateljskom duelu u Londonu

LONDON - Fudbaleri Brazila i Rusije igrali su bez pobednika 1:1 (0:0) u prijateljskom meču na Stamford bridžu u Londonu.

Brazil je bio bolji rival, ali je na kraju uspeo da se spase poraza golom u poslednjem minutu. "Karioke" su pretile preko Nejmara, Kake i Hulka, ali su prvi poveli izabranici Fabija Kapela. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Rusija je povela golom Viktora Fajzulina u 73. minutu. On se najbolje snašao u šesnaestercu Brazila i smestio je loptu u mrežu. Brazil je izjednačio u 90. minutu pogotkom Freda posle asistencije Marsela.

http://www.youtube.com/watch?v=iDjWvCQWRvY

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Brazil remizirao i sa Rusijom

Izvor: B92, 26.Mar.2013, 00:02

Reprezentacije Brazila i Rusije igrali su nerešeno 1:1, u prijateljskom meču na "Stamford Bridžu"...Rusija je bila na korak od pobede nad "kariokama", povela je u 73. minutu preko Viktora Fajzulina...Međutim, u nadoknadi vremena Brazil je poraza spasao Fred, nakon asistencije Marsela. Brazil je u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.