Putin i Medvedev pokazali mišiće u teretani (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Avg.2015, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Medvedev pokazali mišiće u teretani (FOTO)

Kremlj je očito odlučio poraditi na sve lošijem rejtingu Vladimira Putina pa je objavio fotografije ruskog predsjednika u "punoj snazi".

Putin se od napornih predsjedničkih dužnosti odmarao u Sočiju. Društvo mu je pravio premijer Dmitrij Medvedev. Dvojica dužnosnika dan su započela doručkom i kavom.

Uslijedio je roštilj uz profesionalnog kuhara, a političari su i sami odlučili pokazati kulinarske >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << vještine i uzeli pribor za roštilj u ruke. Nakon obilnog obroka, trebalo je potrošiti sve te nakupljene kalorije.

U bijeloj uskoj majici Putin se s Medvedevim uputio u teretanu.. čemu su političari tog dana razgovarali nije poznato, ali sudeći po fotografijama, odlično su se proveli.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

To je PR: Ovako Putin i Medvedev pumpaju mišiće

Izvor: Mondo, 30.Avg.2015

Kremlj je objavio video snimke i fotografije ruskog predsednik i premijera kao vežbaju u teretani...Foto: AP Photo/RIA Novosti, Mikhail Klimentyev..Objavljivanje ovakvih slika "prvih" među ruskim muškarčinama zapadni mediji tumače kao PR kampanju prvenstveno predsednika Vladimira Putina, kome "opada...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.