Pucnjava u Tel Avivu, vlada opšti haos: NAJMANJE TROJE POGINULO, ŠESTORO ŽIVOTNO UGROŽENIH! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Jun.2016, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Tel Avivu, vlada opšti haos: NAJMANJE TROJE POGINULO, ŠESTORO ŽIVOTNO UGROŽENIH! (FOTO) (VIDEO)

Najmanje devet ljudi ranjeno je u pucnjavi na ulicama Tel Aviva.

Kako javljaju mediji, najmanje troje je poginulo, i još nekoliko ranjeno, saopštila je izraelska policija. Prema izvorima, dva napadača koji se predstavljaju kao teroristi, organizovali su napad. Povređeni su u veoma teškom stanju.

Postoje osnovane sumnje da je u pitanju teroristički napad koji se dogodio u neposrednoj blizini Šarona Markerta, popularnog tržnog centra u srcu grada. U neposrednoj blizini >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << mesta gde je započela pucnjava nalaze se Ministarstvo odbrane i Generalštab.

— Amichai Stein (@AmichaiStein1) 08. јун 2016.

Prema prvim izveštajima, naoružani čovek otvorio je vatru na slučajne prolaznike. Snage bezbednosti su veoma brzo izašle na teren i počele da obezbeđuju teren i tragaju za napadačem. Prema navodima iz medija, bilo je dva strelca.

Foto: Profimedia/AFP

Prema nezvaničnim informacijama, napadači su veoma brzo upucani. Organi reda uspostavljaju mir, a područje je zatvoreno za sve.

TEL AVIV SHOOTING UPDATE: 8 Injured 8n terror attack - 3 seriously. Terrorist enters a restaurat and opened fire pic.twitter.com/I8tiltyrET — Amichai Stein (@AmichaiStein1) 08. јун 2016.

Dvoje je u kritičnom stanju, javljaju lokalni mediji.

VIDEO: Footage of the moment police in #TelAviv #Israel shoot one of the attackers - @News_Executive pic.twitter.com/J2oddquZY7

— Conflict News (@Conflicts) 08. јун 2016.

Još dvoje je hospitalizono, i lekari se bore za njihov život.

VIDEO: People running away after shooting in central #TelAviv #Israel - @AmichaiStein1 pic.twitter.com/A1HPYcEfbc — Conflict News (@Conflicts) 08. јун 2016.

(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Sedeo sam u restoranu, a oni su počeli da pucaju" /FOTO

Izvor: B92, 08.Jun.2016

Tel Aviv -- Četiri osobe su ubijene, a šest je povređeno u napadu u centru Tel Aviva, nedaleko od Ministarstva odbrane, saopštila je izraelska policija...Komandir policije u Tel Avivu izjavio je da je reč o terorističkom napadu koji su izvela dvojica Palestinaca sa Zapadne obale..."Dvojica terorista...

Nastavak na B92...

TRI METKA U NAPADAČA: Stravičan snimak na kojem policajac puca u čoveka koji je napravio MASAKR U TEL AVIVU (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Jun.2016

Kako javljaju mediji, najmanje troje je poginulo, i još nekoliko ranjeno, u nasumičnoj uličnoj pucnjavi u Tel Avivu, saopštila je izraelska policija. Povređeni su u veoma teškom stanju...Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujuć snimak na kome policajac ulazi u finalni obračun sa ljudima...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.