Poznati uživali u vinu i modi

Izvor: Blic, 16.Okt.2012, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati uživali u vinu i modi

U okviru 21. "Maybelline Fashion Selection" u mađarskom gradu Pečuju održan je "Fashion Travel", na kom su se predstavile domaća modna kuća Allegra i mađarska dizajnerka Ester Bodi. Novu kolekciju kuće "Allegra" Mađari su pozdravili aplauzom

Odevne kombinacije upotpunjene su kožnim rukavicama po kojima je Pečuj svetski poznat, a koje nose engleska kraljevska porodica, Lejdi Gaga i Madona.

Dizajnerka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ester Bodi izvela je neobičan performans

Turističke organizacije Mađarske i Pečuja i "Hungarikum centar" ugostili su ekipu glumaca, pevača, pisaca, manekena, dizajnera i novinara iz Srbije koji su tokom četiri dana uživali u kulturnim znamenitostima, radionicama starih zanata i u vinarijama.

Marko Kon i njegova supruga uživali su u vrhunskim vinima

Marko Kon i njegova supruga, Milica Milša, Žarko Jokanović, Tamara Bakić i Neven Bošković oduševili su se kulturnim kvartom Žolnaj i fabrikom čuvenih pečujskih rukavica, a Žarko je svojoj dragoj kupio jedan par.

Žarko Jokanović je Milici Milši kupio pečujske rukavice

U dvorcu Puhner, koji je pretvoren u tematski park i hotel sa prelepim velnes centrom, ekipa "Fashion Travel-a" odmarala se, a potom uživala u vinarijama "Vylyan" i vrhunskim vinima po kojima je pečujska regija poznata.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uzbudljivo modno putovanje u Pečuj

Izvor: Svet, 16.Okt.2012

U okviru 21. Maybelline Fashion Selectiona u prelepom mađarskom gradu Pečuju održan je Fashion Travel, na kome su se predstavile naša modna kuća “Allegra” i mađarska dizajnerka Ester Bodi. U fantastičnom ambijentu Žolnaj kulturnog kvarta u Pečuju, modna kuća “Allegra” mađarskoj publici...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.