Potraga za malezijskim avionom će se otegnuti na više godina

Izvor: Press, 25.Apr.2014, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga za malezijskim avionom će se otegnuti na više godina

Podvodna potraga zapadnog područja Australije za bilo kakvim tragom koji bi doveo do ostataka aviona sa leta MN370 nije donela rezultate, prenela je agencija Rojters.

Potraga za misteriozno nestalim avionom sada će ući u mnogo težu fazu pretraživanja šireg područja okeana, rekao je neimenovani zvaničnik američkih odbrambenih snaga.

"Mi smo svi došli u malo područje i nismo ništa našli. Sada moramo da se vratimo u veliko područje. Sada govorimo o godinama", >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << rekao je on.

Ali, naglasio je zvaničnik, Malezija mora da odluči kako će da nastavi sa potragom kao i da li će se u nju uključuti još robotičkih podmornica.

Avion sa 239 putnika leteo je iz Kuala Lumpura u Peking 8. marta, kada je misteriozno nestao.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potraga za MH370 trajaće godinama?

Izvor: B92, 25.Apr.2014

Sidnej -- Potraga za nestalim malezijskim avionom verovatno će se otegnuti na više godina, rekao je danas visoki američki zvaničnik...Podvodna potraga zapadnog područja Australije za bilo kakvim tragom koji bi doveo do ostataka aviona sa leta MN370 nije donela rezultate, prenela je agencija Rojters...Potraga...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.