Izvor: Nezavisne Novine, 11.Okt.2016, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pentagon razmišlja o odmazdi za napad na američki bojni brod

VAŠINGTON - Pentagon je upozorio da onaj ko je ispalio projektile na razarač vojne mornarice SAD u blizini Jemena to uradio "na svoju štetu", nagovještavajući time moguću odmazdu.

"Bilo ko da preduzme akciju i puca na brodove SAD koji plove međunarodnim vodama čini to na svoju štetu", rekao je portparol Pentagona DŽef Dejvis, napominjući da su projektili došli sa teritorije koju kontrolišu od Irana podržani pobunjenici Huti.

Na pitanje da li Pentagon >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << planira napade u znak odmazde, Devis je rekao da za sada to ne može da potvrdi.

Nijedan od projektila nije pogodio raketni razarač "USS Mejson" američke mornarice, a portparol jemenskog pobunjeničkog pokreta Huti izjavio je da ova grupa nije izvela napad.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČAČKALI MEČKU Pentagon razmišlja o odmazdi zbog napada na američki brod

Izvor: Blic, 11.Okt.2016

Pentagon je upozorio da onaj ko je ispalio projektile na razarač vojne mornarice SAD u blizini Jemena to uradio "na svoju štetu", nagoveštavajući time moguću odmazdu...- Bilo ko da preduzme akciju i puca na brodove SAD koji plove međunarodnim vodama čini to na svoju štetu - rekao je portparol...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.