Izvor: Nezavisne Novine, 03.Feb.2016, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parnica teška milijardu dolara: Razvode se Dejvid i Viktorija Bekham

Prema najnovijem izdanju američkog časopisa OK!, Viktorija i Dejvid Bekham rastaju se poslije 16 zajedničkih godina

Kako navodi pomenuti časopis, riječ je o rastavi vrijednoj milijardu dolara, a Viktorija je navodno već uklonila i tetovažu posvećenu njihovom vjenčanju.

- Nakon što su godinama radili na poboljšanju svog odnosa, nisu našli drugi izlaz iz situacije u kojoj su se našli. No, papire za rastavu još nisu potpisali jer su trenutno prezauzeti svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << karijerama, a sve žele uraditi što diskretnije - tvrdi izvor za časopis OK!.

Par je još u prošlosti prolazio kroz bračnu krizu pa se 2004. godine šuškalo da je David varao Viktoriju, ali on je to žestoko negirao.

- Puno brakova pokleknulo je pod pritiskom. Mislim da je to razlog zbog kog je Viktorija postala tako povučena. Sad su u fazi kad su se zasitili jedno drugoga - ispričao je izvor.

Par nema predbračni ugovor što bi moglo da dovede do određenih problema kod rastave.

- Zadnja stvar na svijetu koju Viktorija i David žele je da oštete svoje carstvo - aludirao je izvor na njihovo bogatstvo.

Par zajedno ima četvoro djece. Upoznali su se 1997. godine, a vjenčali su se u julu 1999. godine.

(NN, jutarnji.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Razvode se Bekamovi?

Izvor: Večernje novosti, 03.Feb.2016

Američki časopis OK piše da se Viktorija i Dejvid Bekam razvode posle 16 godina braka i da će to biti razvod vredan milijardu dolara.Kako piše časopis, Viktorija je navodno već skinula i tetovažu posvećenu njihovom venčanju."Nakon što su godinama radili na poboljšanju odnosa, nisu našli...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.