Pamela Anderson u kampanji protiv guščije paštete

Izvor: Blic, 12.Mar.2013, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pamela Anderson u kampanji protiv guščije paštete

Pamela Anderson udružila se sa organizacijom PETA u kampanji protiv prodaje i konzumiranja guščije paštete u Londonu. Poznata zaštitnica prava životinja smatra da je okrutno uzgajati guske samo da bi se od njih pravile mesne prerađevine.

- Ja sam prilično jaka osoba, ali dok sam gledala proces pripreme guščije paštete, rasplakala sam se. Ne mogu da verujem da se u Velikoj Britaniji prodaje proizvod koji se pravi na tako svirep način - izjavila je Pamela Anderson, a prenosi "Female First".

Kampanji su se priključile i druge poznate dame, poput Kejt Vinslet i Tamare Eklston.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pamela Anderson u kampanji protiv guščije paštete

Izvor: BanjalukaLive.com, 12.Mar.2013

Pamela Anderson udružila se sa organizacijom PETA u kampanji protiv prodaje i konzumiranja guščije paštete u Londonu. Poznata zaštitnica prava životinja smatra da je okrutno uzgajati guske samo da bi se od njih pravile mesne prerađevine. Zvijezda serije "Čuvari plaže" poznati je borac za prava...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.