Ognjanovići odbili poligraf: Novac je naš!

Izvor: Kurir, 27.Dec.2014, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ognjanovići odbili poligraf: Novac je naš!

Jelena izjavila da je sama zaradila spornih 110.000 dolara, dok je Nebojša priznao da su to pare od donacija u Americi za lečenje pokojne devojčice

BEOGRAD - Nebojša i Jelena Ognjanović juče na saslušanju u policiji nisu mogli da objasne zašto spornih 110.000 dolara sa računa u američkoj banci nije pridodato ostavinskoj raspravi posle smrti njihove ćerke Tijane! Oboje su odbili poligrafsko ispitivanje.

Oni su, naime, na dva računa - u Srpskoj banci >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i banci Dž. P. Morgan Čejs u SAD položili novac, za koji se pretpostavlja da je sakupljen u humanitarnoj akciji, a koji su zadržali za sebe. Sporan novac Ognjanovići nikada nikome nisu pomenuli, a na prethodnim saslušanjima negirali su postojanje drugih računa osim onog u Komercijalnoj banci.

Jelena uplašena

- Jelena je na saslušanju bila vidno uplašena i gutala je knedle. Izjavila je da se ne oseća krivom i odbila da odgovara na pitanja o troškovima lečenja male Tijane i o poreklu novca na američkom računu. Stalno je ponavljala: „To je naš novac! Sama sam ga zaradila!“ Ali nije mogla da objasni kako ga je zaradila i upitala je šta bi promenilo da je tih 110.000 dolara pridodato ostavinskoj raspravi - otkriva izvor Kurira iz policije i dodaje da je Jelena Ognjanović prvo pokušala da se brani ćutanjem.

Nebojša Ognjanović priznao je da je njegova supruga sa računa u banci Dž. P. Morgan prebacila 110.000 dolara na njegov račun u Srpskoj banci, ali tvrdio je da nije kriv, kao i da je u pitanju „orkestrirana hajka na njega“.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ognjanovići odbili poligraf: Novac je naš!

Izvor: Press, 27.Dec.2014

Jelena izjavila da je sama zaradila spornih 110.000 dolara, dok je Nebojša priznao da su to pare od donacija u Americi za lečenje pokojne devojčice, piše Kurir. . Nebojša i Jelena Ognjanović juče na saslušanju u policiji...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.