Nikolić čestitao Vaskrs: Prisetimo se pravih vrednosti

Izvor: Vesti-online.com, 09.Apr.2015, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić čestitao Vaskrs: Prisetimo se pravih vrednosti

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputio je čestitku povodom najznačajnijeg hrišćanskog praznika Vaskrsa i poželeo da se na praznik nade i simbol vere u budućnost, prisetimo pravih vrednosti.

 - Živimo u vremenu punom izazova i iskušenja, želim da se na Vaskrs, praznik nade i simbol vere u budućnost, prisetimo pravih vrednosti. Da se posvetimo porodici, međusobnom uvažavanju, ljubavi, miru >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i slozi, jer samo to nas može načiniti boljim ljudima kako bismo čineći dobro drugima, mogli očekivati dobro za sebe - naveo je Nikolić u čestitki, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

- Neka Vaskrs donese u naše domove dobro zdravlje, blagostanje, solidarnost i snagu - poručio je Nikolić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Čestitke povodom Uskrsa

Izvor: RTS, 10.Apr.2015, 00:01

Na praznik nade i simbol vere u budućnost treba da se prisetimo pravih vrednosti, poručuje građanima predsednik Srbije Tomislav Nikolić u uskršnjoj čestitki. Vernicima Uskrs čestitao i predsednik vojvođanske skupštine Ištvan Pastor. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.