Nije svejedno ko je predsednik

Izvor: B92, 10.Maj.2012, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nije svejedno ko je predsednik"

Prokuplje -- Predsednički kandidat koalicije "Izbor za bolji život" Boris Tadić izjavio je da nije svejedno ko će biti predsednik Srbije u narednih pet godine.

On je rekao da od njegove sposobnosti i odluka koje će donositi zavisi sudbina naroda i države.

"U prethodnih pet godina donosio sam odluke koje nisu bile za svejedno jer su neke od njih bile izuzetno teške i veoma opasne ali su morale da budu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << donete, i zato nije svejedno ko te odluke donosi", kazao je Tadić okupljenim građanima na Trgu topličkih junaka.

On je upozorio da je sudbina Srbije na kocki 20. maja i pozvao sve građane da izađu na izbore i da se ne kockaju sa sudbinom države i naroda i svojom ličnom sudbinom.

"Bio bi katastrofalan potez kada bismo prekinuli politički, ekonomski, infrastrukturni proces koji ubrzano menja Srbiju. Sve do današnjeg dana imali smo potvrdu da se Srbija stvarno menja", naveo je Tadić.

On je danas u okviru svoje posete Topličkom kraju posetio prvi pogon za proizvodnju bioenergije, od organskog otpada, pri mlekari "Lazar" nadomak Blaca.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić za pun ceger za sve građane

Izvor: Kurir, 10.Maj.2012

Mir i pomirenje u regionu je temelj naše politike a to je i osnov za inostrane investicije bez kojih nema novih radnih mesta i plata, rekao jepredsednički kandidat koalicije "Izbor za bolji život"..PROKUPLJE - Predsednički kandidat koalicije "Izbor za bolji život" Boris Tadić dobio je danas u Prokuplju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.