Martinović kandidat SRS

Izvor: B92, 04.Apr.2012, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Martinović kandidat SRS

Beograd -- Kandidat Srpske radikalne stranke za predsednika Srbije biće Aleksandar Martinović, najavio je danas šef poslaničke grupe SRS Dragan Todorović.

Todorović je novinarima u Skupštini Srbije rekao da je siguran da će njihov kandidat ući u drugi krug predsedničkih izbora s obzirom na to ko su mu protivkandidati.

"Gledajući ove protiv kandidate ne verujem da neće proći prvi krug", rekao je Todorović.

Predsednik Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Boris Tadić saopštio je danas da je odlučio da skrati svoj mandat kako bi 6. maja bili održani i predsednički izbori.

Prema Ustavu Srbije, mandat može da se skrati podnošenjem ostavke.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pribićević: Tadić je favorit

Izvor: B92, 04.Apr.2012

Beograd -- Politički analitičar Ognjen Pribićević rekao je da je Boris Tadić favorit na predsedničkim izborima i da na to neće uticati njegova odluka da skrati mandat..."Mislim da ta odluka neće toliko uticati na ishod predsedničkih izbora, jer mislim da će i sada i u decembru favorit na izborima...

Nastavak na B92...

Todorović: Kandidat SRS za predsednika Martinović

Izvor: EMportal, 04.Apr.2012

Kandidat Srpske radikalne stranke za predsednika Srbije je Aleksandar Martinović, izjavio šef Poslaničke grupe SRS-a Dragan Todorović.

Nastavak na EMportal...

Predsednik Boris Tadić podneo ostavku

Izvor: Mondo, 04.Apr.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić najavio je ostavku koja će stupiti na snagu kada formalno stigne u Skupštinu Srbije. Izbori za predsednika najverovatnije 6. maja

Nastavak na Mondo...

Tadić se danas seli sa Andrićevog venca

Izvor: Mondo, 05.Apr.2012, 10:17

Predsednik Srbije Boris Tadić, nakon ostavke radi prevremenih izbora danas će napustiti zgradu Predsedništva Srbije i preći u sedište Demokratske stranke. Tadić će i ubuduće živeti u službenoj rezidenciji predsednika Srbije.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.