Madona: Ovde nema pušenja!

Izvor: Mondo, 22.Dec.2012, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madona: Ovde nema pušenja!

Kraljica popa je fanovima u Čileu pripretila da će otkazati koncert ukoliko ne prestanu da puše.

Madona je na probi neposredno pre koncerta, naredila da svi ugase cigarete. Pevačica se prvo iznervirala, jer su joj se fanovi smejali kada joj je vetar umalo polomio kišobran.

"Ovde nema pušenja. Ne mogu da pevam dok pušite. Ako vama nije stalo do mene, nije ni meni do vas. Ugasite cigarete ili ću da otkažem koncert", urlala je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Madona čija je turneja već proglašena najuspešnijom u ovoj godini.

Međutim, publika je nije slušala, a zatim je vidno iznervirana pevačica i opsovala.

"Ugasite te cigarete, šta mislite da sam j**ni idiot i da ne vidim da pušite", urlala je Madona i ljuta prekinula probu.

Ipak, nakon što se smirila, vratila se na pozornicu i koncert je održan bez problema.

Pogledajte kako je to izgledalo.



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Madona: Ovde nema pušenja!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Dec.2012, 05:53

Madona je, verovali ili ne, fanovima u Čileu pripretila da će otkazati koncert ukoliko ne prestanu da puše! Naime, kraljica popa je na probi neposredno pre koncerta, naredila da svi ugase cigarete...Pevačica se prvo iznervirala, jer su joj se fanovi smejali kada joj je vetar umalo polomio kišobran..."Ovde...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.