Leskovac: Preminuo posle tuče

Izvor: B92, 15.Okt.2014, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovac: Preminuo posle tuče

Leskovačka policija uhapsila je muškarca (52) iz sela Drćevac zbog sumnje da je naneo teške telesne povrede drugoj osobi (72), koja je nakon toga preminula.

Sumnja se da je između dva muškarca iz sela Drćevac u utorak došlo do svađe i da je osumnjičeni tvrdim predmetom udario u predelu glave ostećenog koji je zatim prevezen u leskovačku bolnicu gde je preminuo, izjavio je portparol Policijske uprave u tom gradu Boban Zdravković

Policija u saradnji sa Višim tužilaštvom u Leskovcu intezivno radi na ovom slučaju nakon čega će saopštiti više detalja, zaključio je Zdravković.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Leskovac: Preminuo nakon tuče

Izvor: Blic, 15.Okt.2014

Leskovačka policija uhapsila je muškarca (52) iz sela Drćevac zbog sumnje da je naneo teške telesne povrede drugoj osobi starosti 72 godine takođe iz istog sela, nakon čega je povređeni preminuo u opštoj bolnici u Leskovcu...On je naveo da se sumnja da je između dva muškarca iz sela Drćevac...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.