Kostić: Tri političke grupacije žele u pirotski SNS

Izvor: Kurir, 27.Maj.2013, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kostić: Tri političke grupacije žele u pirotski SNS

Sa političkim grupacijama koje su zainteresovane da se priključe još uvek pregovaramo, a o kojim grupacijama je reč, javnost će biti informisana kada s njima zvanično potpišemo akt o saradnji, naveo je doskorašnji predsedni Okružnog odbora SNS

PIROT - Odlukom Izvršnog odbora SNS raspušten je Opštinski odbor u Pirotu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a za novog poverenika imenovan je doskorašnji predsednik Okružnog odbora ove stranke Radmilo Kostić.

Po Kostićevim rečima, jedan od razloga za ovakav korak jeste i činjenica da je doskorašnji predsednik OO SNS dr Aleksandar Ćirić imenovan na funkciju načelnika Pirotskog upravnog okruga.

"Da bi mogao kvalitetno da obavlja tu funkciju, smatrali smo da je bolje rešenje koje smo i primenili. Takođe, tri političke grupacije žele da se pridruže SNS, imamo veliki priliv članova poslednjih meseci", kazao je Kostić.

Po novom Statutu, dodao je, SNS ima više stručnih saveta, pa će više od 200 stručnih ljudi biti uključeno u rad tih saveta.

"Sa političkim grupacijama koje su zainteresovane da se priključe SNS još uvek pregovaramo, a o kojim grupacijama je reč, javnost će biti informisana kada s njima zvanično potpišemo akt o saradnji", naveo je Kostić.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Tri političke grupacije žele u pirotski SNS

Izvor: Akter, 27.Maj.2013

Odlukom Izvršnog odbora SNS raspušten je Opštinski odbor u Pirotu, a za novog poverenika imenovan je doskorašnji predsednik Okružnog odbora ove stranke Radmilo Kostić

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.