KIM: Pronađeno 10,5 kg marihuane

Izvor: B92, 12.Mar.2012, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIM: Pronađeno 10,5 kg marihuane

Beograd -- Pripadnici Euleksa i Kosovske policije pronašli su u autobusu, na prelazu u Vrbnici između Albanije i Kosova, više od 10 kilograma marihuane.

Marihuana je nađena u autobusu koji saobraća na redovnoj liniji iz Albanije na Kosovo, navodi se u saopštenju misije EU.

Pripadnik Euleksa Stepan Krejci rekao je da je droga nađena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uz pomoć službenog psa koji je reagovao na tri torbe ostavljene u autobusu.

"To je bilo veoma sumnjivo, pa sam obavestio Kosovsku carinu i policiju. Oni su otvorili sve tri torbe i pronašli deset paketa marihuane uvijene u providnu foliju", kazao je Krejci.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjeno 10 kilograma marihuane

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Mar.2012

Euleks i Policija Kosova zaplenili su na prelazu u Vrbnici između Albanije i Kosova više od 10 kilograma marihuane.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

EULEKSOV PAS OTKRIO VIŠE OD 10 KG MARIHUANE

Izvor: Kurir, 12.Mar.2012

Kako je navedeno, privedeni su Lazim D. (57) i Roland J. (41) od kojih je jedan vozač autobusa u kojem je pronađena droga..PRIZREN - U zajedničkoj operaciji Euleksa i lokalnih kosovskih vlasti zaplenjeno je više od 10 kilograma marihuane u autobusu na graničnom prelazu Vrbnica, nadomak Prizrena,...

Nastavak na Kurir...

Euleksov pas otkrio više od 10 kilograma marihuane

Izvor: S media, 12.Mar.2012

Marihuana je nađena u autobusu koji saobraća na redovnoj liniji iz Albanije na Kosovo, navodi se u saopštenju misije EU. Pripadnik Euleksa Stepan Krejci rekao je da je droga nađena uz pomoć službenog psa koji je reagovao na tri torbe ostavljene u autobusu...Kosovo: Požar u KEP banci podmentut..Radnici...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.