Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jul.2016, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan: Islamski militanti će završiti u paklu

ISTANBUL - Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan ponovio je danas da je "Islamska država" najverovatnije odgovorna za napad na aerodrom u Istanbulu dodajući da će islamski militanti završiti "u paklu".

Govoreći danas u Istanbulu, poslije islamske molitve koja se održava petkom, Erdogan je izjavio da ekstremistička grupa tvrdi da djeluje u ime islama, ali je naglasio da to nema nikakve veze sa religijom, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << AP.

"Oni nemaju veze sa islamom. Njihovo mjesto je u paklu. Ovi ljudi su nevini, to su djeca, žene, starci. Oni su krenuli na put i suočili su se sa smrću. Nemate pravo da to učinite", rekao je turski lider.

U samoubilačkom bombaškom napadu i pucnjavi na aerodromu "Ataturk" u Istanbulu poginule su 44 osobe, a ranjeno je nekoliko stotina osoba.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Erdogan: Ekstremisti Islamske države će završiti u paklu

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Jul.2016

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ponovio je danas da je Islamska država "najverovatnije" odgovorna za samoubilački napad na aerodrom u Istanbulu, rekavši da će ekstremisti te organizacije završiti u "paklu"...Erdogan je rekao da Islamska država tvrdi da deluje u ime islama, dodajući da...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.