Dženifer Lopez peva na ukrajinskoj svadbi

Izvor: Blic, 17.Jul.2011, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lopez peva na ukrajinskoj svadbi

Dženifer Lopez, koja je trenutno u centru pažnje medija zbog razvoda od Marka Antonija, uskoro će otputovati u Ukrajinu, gde će pevati na jednoj svadbi za honorar od milion dolara.

Dženifer Lopez ne želi da dozvoli da je nedavno objavljen razlaz sa Markom Antonijem uspori. Kanal "E" je na svojoj internet stranici objavio da će pevačica sledeće nedelje otputovati u Ukrajinu, gde će pevati na jednoj svadbi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Džej Lo će 19. juna zabavljati goste na svadbi, za šta će biti plaćena sumom od milion dolara. Njeni blizanci će u vreme maminog puta verovatno biti sa ocem Markom.

Povezane vesti: Dženifer Lopez i Mark Antoni se razvode!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dženifer Lopez peva na ukrajinskoj svadbi

Izvor: S media, 17.Jul.2011

Dženifer Lopez, koja je trenutno u centru pažnje medija zbog razvoda od Marka Antonija, uskoro će otputovati u Ukrajinu, gde će pevati na jednoj svadbi za honorar od milion dolara...Dženifer Lopez ne želi da dozvoli da je nedavno objavljen razlaz sa Markom Antonijem uspori. Kanal "E" je na svojoj...

Nastavak na S media...

Džej Lo: Mark me gušio svojom kontrolom

Izvor: Blic, 18.Jul.2011, 16:05

Iako Dženifer Lopez i Mark Entoni nisu naveli zvanične razloge za razvod braka, čini se da pevačica više nije mogla da podnese njegovu želju za kontrolom i posesivnost...Kao jedan od razloga koji je doprineo razvodu ovog popularnog para, navodi se..preterana potreba Marka Antonija za kontrolisanjem...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.