Dačić:Republika Srpska će večno opstati

Izvor: Blic, 02.Mar.2014, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić:Republika Srpska će večno opstati

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da će Republika Srpska večno opstati i da nema promene Dejtonskog sporazuma bez saglasnosti srpskog naroda.

"Republika Srpska će večno opstati. Nju nisu stvorile ni Demokratska stranka ni Srpski pokret obnove, oni su hteli da je unište", rekao je Dačić na predizbornom skupu SPS-PUPS-JS u Beogradu.

On je upozorio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << medjunarodnu zajednicu da se "ne igra sa promenom Dejtonskog sporazuma, jer su već jednom zbog toga izazvali rat".

"Mi smo imali sankcije zbog Republike Srpske, nas su pritiskali da ne pomažemo, dok su druge stranke taj pritisak podržavale, mi smo se žrtvovali. Nema promene Dejtonskog sporazuma bez saglasnosti srpskog naroda", kazao je predsednik SPS.

Govoreći o pregovorima Srbije sa Evropskom unijom, Dačić je kazao da pregovori nisu vodjeni da bi pomogao premijeru Kosova Hašimu Tačiju.

"Nismo mi vodili pregovore da bismo pomogli Tačiju, naprotiv vi znate da bih ga ja najradije uhapsio zbog onoga što je na Kosovu radio Srbima", dodao je on.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Da mogu Tačija bih najradije uhapsio"

Izvor: Vesti-online.com, 02.Mar.2014

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da pregovori sa Prištinom u Briselu nisu vođeni da bi pomogao premijeru Kosova Hašimu Tačiju. ..Ivica Dačić, lider Socijalističke partije Srbije.. .."Nismo mi vodili pregovore da bismo pomogli Tačiju, naprotiv vi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Dačić: Srpska je vječna, bez Srba nema promene Dejtona

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Mar.2014

BEOGRAD - Predsjednik Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će Republika Srpska opstati vječno i da nema promjene Dejtonskog sporazuma bez pristanka srpskog naroda.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.