Da mogu Tačija bih najradije uhapsio

Izvor: Vesti-online.com, 02.Mar.2014, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Da mogu Tačija bih najradije uhapsio"

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da pregovori sa Prištinom u Briselu nisu vođeni da bi pomogao premijeru Kosova Hašimu Tačiju.

Ivica Dačić, lider Socijalističke partije Srbije

 

"Nismo mi vodili pregovore da bismo pomogli Tačiju, naprotiv vi znate >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da bih ga ja najradije uhapsio zbog onoga što je na Kosovu radio Srbima", rekao je Dačić na predizbornom skupu SPS-PUPS-JS u Beogradu.

 

On je rekao da će Republika Srpska večno opstati i da nema promene Dejtonskog sporazuma bez saglasnosti srpskog naroda. "Republika Srpska će večno opstati. Nju nisu stvorile ni Demokratska stranka ni Srpski pokret obnove, oni su hteli da je unište", rekao je Dačić.

 

On je upozorio Međunarodnu zajednicu da se "ne igra sa promenom Dejtonskog sporazuma, jer su već jednom zbog toga izazvali rat". "Mi smo imali sankcije zbog Republike Srpske, nas su pritiskali da ne pomažemo, dok su druge stranke taj pritisak podržavale, mi smo se žrtvovali. Nema promene Dejtonskog sporazuma bez saglasnosti srpskog naroda", kazao je predsednik SPS.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Pajtić: Potcenjuju Vojvođane

Izvor: B92, 02.Mar.2014

Beograd -- Zamenik predsednika DS Bojan Pajtić ocenio je da vlast omalovažava poljoprivrednike najavama da treba prodati zemljište Arapima..."Ova vlast nije dovela nijednu investiciju, oni potcenjuju Vojvođane time što im daju višestruko manje sredstava nego što im po ustavu pripada. Ne čudi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.