Čaviću razbili stakla na automobilu: Dešava se i u Los Anđelesu i u Tokiju

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jun.2013, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čaviću razbili stakla na automobilu: "Dešava se i u Los Anđelesu i u Tokiju"

Legendi srpskog sporta Miloradu Čaviću oštećen automobil u Kragujevcu.

Polupana stakla na automobilu Milorada Čavića  

Najbolji srpski plivač svih vremena Milorad Čavić je postavio jutros fotografiju razbijenog automobila uz komentar "Dobro jutro, Srbijo! :)".

 

Potom je usledilo objašnjenje o tome kako ništa nije ukradeno.

"Što je najgore, bilo je šta za uzeti,ali su kulturno ostavili sve na svom mestu...samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mi razvalili prozore i retrovizore ;)", napisao je Čavić.

 

A, mesto dešavanja je Kragujevac, grad čiji je Milorad stanovnik i u kojem ima plivačku akademiju.

"Bilo je u Kragujevcu, ali se dešava svuda! Dešava se i u Los Anđelesu i u Tokiju. I dalje volim što sam ovde!", napisao je Milorad Čavić u komunikaciji sa pratiocima njegove stranice na "Tviteru".
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Čaviću razbili automobil: "Dešava se svuda"

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jun.2013

Legendi srpskog sporta Miloradu Čaviću oštećen automobil u Kragujevcu. ..Polupana stakla na automobilu Milorada Čavića  ..Najbolji srpski plivač svih vremena Milorad Čavić je postavio jutros fotografiju razbijenog automobila uz komentar "Dobro jutro, Srbijo! :)"... ..Potom je usledilo objašnjenje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.