CONGA U POLUFINALU LONDONA

Izvor: Kurir, 25.Nov.2011, 02:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CONGA U POLUFINALU LONDONA

LONDON - Francuski teniser Žo-Vilfrid Conga plasirao se u polufinale Masters kupa u Londonu pošto je u četvrtak veče u poslednjem trećem kolu B grupe savladao Španca Rafaela Nadala sa 2:1 u setovima

LONDON - Francuski teniser Žo-Vilfrid Conga plasirao se u polufinale Masters >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kupa u Londonu pošto je u četvrtak veče u poslednjem trećem kolu B grupe savladao Španca Rafaela Nadala sa 2:1 u setovima - 7:6 (7:2), 4:6, 6:3.

Conga se pridružio Švajcarcu Rodžeru Federeru, koji je takmičenje u grupi završio s maksimalnim učinkom, pošto je pobedio Amerikanca Mardija Fiša sa 2:1 u setovima.

U petak su na programu mečevi poslednjeg kola A grupe u kojima se od 15.15 sati u srpskom derbiju sastaju Novak Đoković i Janko Tipsarević, a od 21.15 sati Španac David Ferer i Čeh Tomaš Berdih.
Pogledaj vesti o: London,   Federer,   Novak Đoković

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski teniski duel od 15 sati

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Nov.2011

Srpski teniseri Novak Ðoković i Janko Tipsarević sastaju se danas, u poslednjem trećem kolu A grupe Masters kupa u Londonu, a meč je na programu od 15:15 sati.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Conga: Igrao sam zaista neverovatan tenis

Izvor: Blic, 25.Nov.2011

Žo-Vilfred Conga je pobedom nad Rafaelom Nadalom izborio učešće u polufinalu na Mastersu u Londonu, dok je Španac drugim porazom u "O2" areni završio takmičenje u engleskoj prestonici. Francuski teniser smatra da je ključ pobede bio u agresivnoj igri..."Odigrao sam baš dobar meč. Bilo je teško...

Nastavak na Blic...

Đokoviću treba pobeda i jedan set Ferera

Izvor: Radio 021, 25.Nov.2011

Novak Đoković i Janko Tipsarević sastaju se danas od 15.15h u poslednjem kolu A grupe Masters kupa u Londonu.

Nastavak na Radio 021...

Conga preko Nadala do polufinala

Izvor: NaDlanu.com, 25.Nov.2011

Francuski teniser Žo Vilfred Conga pobedio je Španca Rafaela Nadala sa 2:1 (7:6 4:6 6:3) u setovima u trećem kolu završneg turnira Masters serije u Londonu... Conga se pobedom plasirao u polufinale gde će igrati protiv Davida Ferera. Drugi par će činiti Rožer Federer i drugoplasirani teniser...

Nastavak na NaDlanu.com...

London: Janko pobedio Noleta!

Izvor: medio.rs, 25.Nov.2011

Najbolje rangirani srpski teniseri, Novak Đoković i Janko Tipsarević, sastaju se u poslednjem kolu A grupe na Masters kupu u Londonu.

Nastavak na medio.rs...

Masters London: Ni Ferer, niti Federer, Novak eliminisan!

Izvor: Sportal.rs, 26.Nov.2011, 00:46

Tomaš Berdih savladao je Davida Ferera sa 2:1, po setovima 3:6, 7:5, 6:1, u trećem kolu A grupe Masters kupa u Londonu i na indirektan način eliminisao Novaka Đokovića.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.