Bombardovano više od 200 meta ekstremista u Siriji i Iraku

Izvor: Press, 09.Dec.2015, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bombardovano više od 200 meta ekstremista u Siriji i Iraku

Ruski avioni u Siriji izveli su u protekla 24 sata 82 leta i pogodili 204 mete u Siriji, saopštilo je danas rusko ministarstvo odbrane.
Foto:Tanjug
Pogođeni su ciljevi ekstremista u provincijama Alepo, Idlib, Latakija, Hama i Homs, stoji u saopštenju ruskog ministarstva, koje je prenela agencija RIA novosti.
SAD i njeni saveznici >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << izveli su u utorak 26 vazdušnih udara na položaje ekstremističke grupe Islamska država u Iraku i Siriji, saopštile su koalicione snage.
U Iraku, u 22 napada blizu 10 različitih gradova, uništeno je nekoliko zgrada, skladišta oružja i drugih meta, dok su u četiri napada u Siriji pogođeni izvori nafte i druge mete, naveo je Rojters.
Ruske vazduhoplovne snage od 30. septembra bombarduju mete terorista u Siriji, dok su koalicione snage predvođene SAD u avgustu prošle godine počele kampanju vazdušnih udara na položaje džihadista u Iraku, a mesec dana kasnije proširile ih i na Siriju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bombardovano više od 200 meta ekstremista

Izvor: Akter, 09.Dec.2015

Ruski avioni u Siriji izveli su u protekla 24 sata 82 leta i pogodili 204 mete u Siriji, saopštilo je danas rusko ministarstvo odbrane..Pogođeni su ciljevi ekstremista u provincijama Alepo, Idlib, Latakija, Hama i Homs, stoji u saopštenju ruskog ministarstva, koje je prenela agencija RIA novosti...SAD...

Nastavak na Akter...

Ruska avijacija uništila 204 pozicije terorista u Siriji

Izvor: Vostok.rs, 09.Dec.2015

09.12.2015. -..Ruske vazdušne snage su tokom protekla 24 sata izvele 82 preleta i pogodile 204 mete terorista u Siriji, saopštilo je Ministarstvo odbrane Ruske Federacije...Ruski avioni su u protekla 24 sata izveli 82 preleta i pogodili 204 mete terorista u provincijama Alep, Idlib, Latakija, Hama...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.