Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jul.2013, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki ambasador u BiH razočaran domaćim političarima

MOSTAR - Jako sam razočaran što u protekle tri godine politički lideri u BiH nisu uspjeli ostvariti napredak u provođenju presude Sejdić - Finci te u pristupanju NATO-u, izjavio je danas novinarima američki ambasador u BiH Patrik Mun.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mun razočaran BiH političarima

Izvor: B92, 12.Jul.2013

Američki ambasador u BiH Patrik Mun kazao je da je "jako razočaran" što politički lideri nisu uspeli da ostvare napredak u sprovođenju presude Sejdić-Finci.

Nastavak na B92...

Mun: BiH bez napretka u protekle tri godine

Izvor: Cafe.ba, 12.Jul.2013

Američki ambasador u BiH Patrik Mun rekao je danas u Mostaru da je jako razočaran što u protekle tri godine politički lideri u BiH nisu uspjeli da postignu značajan napredak u rješavanju bilo kojeg od krucijalnih pitanja za BiH, kao što su reforma Federacije BiH, pitanje Sejdić - Finci i put...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.