Albanac iz Makedonije poginuo u Siriji

Izvor: Blic, 12.Avg.2013, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanac iz Makedonije poginuo u Siriji

Tridesetosmogodišnji Imer N. iz sela Grčec kod Skoplja treći je makedonski Albanac koji je poslednjih dana poginuo u borbama u Siriji, preneo je danas list Nova Makedonija.

Pozivajući se na medije na albanskom, Nova Makedonija navodi da je Imer N. poginuo boreći se protiv režima sirijskog predsednika Bašara Al Asada.

Prethodno, u borbama u Siriji, ubijeni su imam Sami Abdulai iz Skoplja i Rasim Zećiri iz Gostivara, koji je bio pripadnik pobunjeničkog pokreta povezanog sa Al kaidom, prenosi list.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Albanac iz Makedonije poginuo boreći se u Siriji

Izvor: Kurir, 12.Avg.2013

SKOPLJE - Tridesetosmogodišnji Imer N. iz sela Grčec kod Skoplja treći je makedonski Albanac koji je poslednjih dana poginuo u borbama u Siriji...Pozivajući se na medije na albanskom, Nova Makedonija navodi da je Imer N. poginuo boreći se protiv režima sirijskog predsednika Bašara Al Asada. Prethodno,...

Nastavak na Kurir...

Albanac iz Makedonije poginuo u Siriji

Izvor: RTS, 12.Avg.2013

Još jedan makedonski Albanac poginuo boreći se na strani pobunjenika u Siriji, prenose skopski mediji. ..Tridesetosmogodišnji Imer N. Iz sela Grčec kod Skoplja treći je makedonski Albanac koji je poslednjih dana poginuo u borbama u Siriji, preneo je list Nova Makedonija...Pozivajući se na medije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.