Veteran utišao Toronto, Pirs vodio Vašington do iznenađenja na startu NBA plej-ofa

Izvor: Blic, 18.Apr.2015, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veteran utišao Toronto, Pirs vodio Vašington do iznenađenja na startu NBA plej-ofa

NBA plej-of počeo je neočekivano, pobedom gostiju: Vašington je u Torontu trijumfovao sa 86:93 (82:82) posle produžetka.

Najzaslužniji za ovaj uspeh Vizardsa bio je iskusni Pol Pirs, strelac 20 poena, a četiri manje ubacio je Bredli Bil.

Prve dve zvezde Vašingtona, Džon Vol i pomenuti Bil, loše su šutirali na ovom gostovanju (5/18, odnosno 6/23), ali su ekipi doprineli i na druge >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << načine. Vol je tako pored deset poena imao i osam asistencija i šest skokova, a Bil i devet skokova, šest asistencija, te "krađu".

Kod Toronta se prva petorka (Lauri, Derozan, Ros, Hanbrou, Valančijunas) maltene uopšte nije istakla, osim Demara Derozana, koji ej uz 11 skokova imao i pet poena, tri manje od rezervise Amira Džonsona.

Ko pobedi u ovoj seriji, a i drugi meč biće održan u Torontu, igraće u drugoj rundi plej-of borbi Istočne konferencije protiv boljeg iz dvomeča prvorangirane Atlante i Bruklina.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA PLEJ-OF: Golden Stejt očekivano srušio Pelikanse, Di Rouz vodio Bulse do trijumfa

Izvor: HotSport.rs, 19.Apr.2015, 08:23

Ono pravo je stiglo. Tokom prethodne noći u NBA ligi počeo je NBA plej-of, prvim utakmicama prve runde takmičenja.. . Baš kao što se očekivalo, favoriti su bez većih poteškoća stigli do trijumfa. Uglavnom.. Naime, ekipa Toronta dočekala je Vašington, ispred Er Kanada Centra ostalo je nekoliko...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.