MSP RF: Vašington nije uspeo da sastavi veliku antirusku koaliciju

Izvor: Vostok.rs, 27.Jan.2015, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MSP RF: Vašington nije uspeo da sastavi veliku antirusku koaliciju

27.01.2015. -

Američke vlasti nisu uspele da sastave veliku antirusku koaliciju, izjavio je državni sekretar i zamenik ministra spoljnih poslova RF Grigorij Karasin na sednici Saveta Federacije.

"Uprkos neviđenim naporima, Vašington nije uspeo da sastavi veliku antirusku koaliciju. Sa većinom država se održavao, a sa celim nizom unapređivao ravnopravni dijalog sa uzajamnim poštovanjem po širokom spektru pitanja", citira agencija TASS reči diplomate.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti/Vladimir Fedorenko    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MSP RF: Američki saveti Kijevu povećavaju krvoproliće u Ukrajini

Izvor: Vostok.rs, 27.Jan.2015

27.01.2015. -..Svaki put kada SAD daju savet Kijevu krvoproliće se povećava, izjavio je državni sekretar i zamenik ministra spoljnih poslova RF Grigorij Karasin, odgovarajući na pitanje, da li treba uključivati Vašington u pregovore za rešavanje krize u Ukrajini..."Amerikanci odavno savetuju Porošenka...

Nastavak na Vostok.rs...

Dolgov: Zapad je ravnodušan prema istiskivanju ruskih medija u Ukrajini

Izvor: Vostok.rs, 28.Jan.2015, 10:46

28.01.2015. -..Zapad ne obraća pažnju na istiskivanje ruskih medija u Ukrajini, izjavio je predstavnik MSP RF za pitanja ljudskih prava, demokratije i vladavine prava Konstantin Dolgov...Nećemo zaboraviti da ne samo da nije deblokiran program ruskih medija na teritoriji Ukrajine, već se sada razmatra...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.