Lens Armstrong na sudu u novembru

Izvor: Beta, 23.Feb.2017, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lens Armstrong na sudu u novembru

Ročište o 100 miliona dolara koliko u sudskoj tužbi traži američka vlada od bicikliste Lensa Armstronga zakazano je za novembar.  Sudija američkog okružnog suda Kristofer Kuper zakazao je sudjenje za 6. novembar u Vašingtonu.Armstrongov pravni tim tražio je da se sudjenje odloži za 2018. godinu zbog potencijalnog poklapanja sa drugim obavezama.Američka vlada traži od Armstronga da vrati 32 miliona dolara koliko je državna kompanija Ju Es Postal Servis (US Postal Service) dala da spoznoriše njegov tim, plus odštetu.Armstrongov bivši kolega iz ekipe US Postal Flojd Landis (Floyd) optužio je maja 2010. godine Armstronga da je prekršio sponzorski ugovor uzimajući nedozvoljena ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

100 miliona $ " Lens Amstrong vs vlada SAD

Izvor: B92, 24.Feb.2017, 00:23

Ročište o 100 miliona dolara koliko u sudskoj tužbi traži američka vlada od bicikliste Lensa Armstronga zakazano je za novembar. Armstrongov pravni tim tražio je da se suđenje odloži za 2018. godinu zbog potencijalnog poklapanja sa drugim obavezama.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.