Izvor: Nezavisne Novine, 09.Dec.2016, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: SAD odugovlače, imaju kontradiktorne stavove

HAMBURG - Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov optužio je danas SAD da "odugovlači razgovore" o sporazumu kojim bi se dozvolilo sirijskim pobunjenicima da bezbjedno napuste Alepo i istakao da Vašington zauzima "čudne i kontradiktorne stavove" tokom tih razgovora s Moskvom.

Lavrov je rekao da, međutim, i dalje postoje dobre šanse da se postigne dogovor o Alepu s obzirom da se Vašington nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << predomislio u vezi sa učešćem na sutrašnjem sastanku eksperata na tehiničkom nivou u Ženevi, prenio je Rojters.

Na ministarskom sastanku OEBS u Hamburgu, Lavrov je okrivio Ukrajinu za odlaganje sporazuma o razmjeni zatvorenika, tvrdeći da Kijev odbija da učestvuje u direktnim razgovorima sa predstavnicima Donbasa.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SAD odugovlače, zauzimaju čudne kontradiktorne stavove"

Izvor: B92, 09.Dec.2016

Hamburg -- Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov optužio je SAD da "odugovlače razgovore" o sporazumu kojim bi se dozvolilo sirijskim pobunjenicima da bezbedno napuste Alep...On je istakao da Vašington zauzima "čudne i kontradiktorne stavove" tokom tih razgovora s Moskvom...Lavrov je rekao da, međutim,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.