I psi umeju da plaču: Rotvajler tuguje za uginulim bratom

Izvor: Svet, 01.Feb.2015, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I psi umeju da plaču: Rotvajler tuguje za uginulim bratom

Ovaj snimak dokazaće vam da su i psi itekako emotivni i da umeju da zaplaču. Bret Benet iz Vašingtona okačio je na Jutjub snimak svog rotvajlera Bruta kako tuguje pored brata koji je uginuo.
Bret je pokušavao da uteši svog psa tako što ga je mazio po glavi, ali Brut je nepomično i vidno tužan ležao pored svog brata Henka.
Brut i Henk su bili nerazdvojni od rođenja, a Bret ih je zajedno usvojio iz azila za pse. Pre Henkove smrti, ovaj duo bio je poznat na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Jutjubu po svojim razigranim snimcima.
Henk je uginuo u snu i imao je oko deset godina.


Izvor: Blic
Foto: YouTube printscreen
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Tužan rastanak nakon deset godina: Ovako rotvajler plače za uginulim bratom! VIDEO

Izvor: Svet plus, 01.Feb.2015

Pas Henk uginuo je u toku noći od starosti, a njegov vlasnik Bret Benet nbsp;uspeo je da snimi veoma dirljiv trenutak, kako rotvajler Brutus tuguje za svojim preminulim bratom.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.