Gorki list trijumfovao u Kanu

Izvor: Prva.rs, 24.Maj.2016, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gorki list" trijumfovao u Kanu

Ovo međunarodno takmičenje jedno je od najprestižnijih specijalizovanih takmičenja u svetu, što potvrđuje preko 1000  najprestižnijih proizvođača iz Nemačke, Ukrajine, Rusije, Belgije, Francuske, Belorusije i mnogih drugih, koji su učestvovali ove godine.
U društvu filmskih zvezda i medija iz čitavog sveta brendu Gorki List uručena je zlatna medalja za kvalitet od strane nezavisnih međunarodnih stručnjaka.  Sobzirom na to da je ova medalja postala vrsta sertifikata >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << kvaliteta za alkoholna pića u EU, JEDINI PRAVI ovim priznanjem još jednom je potvrdio epitet vodećeg svetskog gorkog likera!
 
.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.