DESET golova na utakmici u Ukrajini!

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2015, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DESET golova na utakmici u Ukrajini!

Na meču 15. kola ukrajinskog fudbalskog šampionata Volin iz Lutska je deklasirao feneranja Metalurg iz Zaporožja rezultatom 9:1.

Domaćini su poveli u prvom minutu preko Kozbana, a već u sedmom su imali tri gola prednosti pošto su se u strelce upisali Kobakhidze i Matei sa penala.

Sredinom prvog dela igre Kobakhidze postiže svoj drugi gol da overi 'poker', a na odlaksu na veliki odmor na semaforu piše 6:0 pošto su u finišu prvog poluvremena golove dali i Šarpar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa bele tačke i Gerasimijuk.

Nakon nepunih deset minuta igre u nastavku Matei je realizovao još jedan penal, a Šarpar sa još dva pogotka iz igre upisao het-trik.

Počasni gol za goste iz Zaporožja postigao je Ignjatenko u sidijskoj nadonknadi za konačnih 9:1.

Inače, ovog nedeljnog popodneva žetva golova je viđena i u Uzhorodu, gde je Šahtjor kao gost tukao Hoverlu sa ubeldjivih 6:1.

Jedini 'normalan' rezultat bio je na utakmici u Kijevu, gde je Dinamo savladao Černomorec iz Odese sa 2:1.

Šahtjor i kijevski Dinamo su poravnati na čelu  tabele, imaju po 40 bodova. Nesterni Metalurg iz Zaporožja ima samo 3 boda, Černomorec i Hoverla su na preposlednja dva mesta.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bivši Zvezdaši efikasni u Belorusiji (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2015

Beloruski šampion BATE Borisov plasirao se u četvrtfinale nacionalnog Kupa, posle novog trijumfa nad Granitom u osmini finala...BATE je sve dileme oko plasmana u narednu rundu takmičenja razrešio u prvoj utakmici koju je dobio sa 5-0, a u današnjem revanšu rezultat je bio 3-1 u korist ekipe iz...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.