Zbog muža, ne smem da komentarišem muškarce

Izvor: Vesti-online.com, 25.Avg.2016, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zbog muža, ne smem da komentarišem muškarce"

Pevačica Emina Jahović ovih dana veoma je poslovno angažovana, najviše oko muzičke emisije u Turskoj.

- "Rising star" je svetski format i drago mi je što učestvujem u tako velikom projektu u kojem biramo mlade talente i nade. Mustafa i ja imamo različite muzičke ukuse, pa zaista bude interesantno kada komentarišemo. On voli džez i pop, a ja više haus i noviju muziku. Kada se ne slažemo, to je dobro za rejting. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Međutim, budući da je Mustafa u Turskoj velika zvezda i veoma cenjen i poštovan, uvek saslušam šta ima da kaže, pa dobro razmislim pre nego što nešto prokomentarišem - kaže Emina za "Blic puls".

Međutim, kada se na sceni tokom emisije pojavi neki zgodan dečko, dođe i do razmirica.

- Ne smem da mu kažem da je zgodan i stalno se kontrolišem. Znate kako sam u "X faktoru" momcima uvek govorila kada su lepi i zgodni jer iskreno, po mom mišljenju da bi neko bio zvezda, treba da ima sve adute. E, kako sam tamo govorila, tako ovde uopšte ne kažem, jer me je malo sramota zbog supruga koji je pored mene i onda moram da balansiram. Kažem im samo "super si" - priča Emina.

Pevačica još otkriva da priprema duet sa jednim pevačem iz Bosne, kao i liniju parfema namenjenu muškarcima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.