Izvor: Blic, 28.Avg.2016, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA U TURSKOJ Raketiran aerodrom u Dijarbakiru

Kurdski ekstremisti su ispalili četiri rakete na aerodrom u turskom gradu Dijarbakiru na jugoistoku zemlje, ali nije bilo povređenih ni žrtava, javila je turska agencija Dogan.

Diyarbakır Havalimanı'na

Polis Noktasına Saldırıda Çok Şükür kaybımız yok#TekDevlet#TekMillet#TekVatan#TekBayrak pic.twitter.com/xY5WX8UFqC

Rakete su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pale u prazan prostor u blizini policijskog kontrolnog punkta na aerodromu, izazvavši eksplozije koje su se čule u čitavom gradu, javio je AFP.

Policija je stigla na lice mesta, ali nema izveštaja da je neko povređen ili poginuo, navodi AFP.

[Breaking] Rockets have been fired at #Diyarbakir airport amid security threats from ISIS and Kurdish militants. pic.twitter.com/kT8hW0FVAo

Dogan je preneo da su napad izveli pripadnici Radničke partije Kurdistana (PKK).

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Turska, napad na aerodrom u Dijarbakiru

Izvor: RTS, 28.Avg.2016

. Kurdski ekstremisti su ispalili četiri rakete na aerodrom u turskom gradu Dijarbakiru na jugoistoku zemlje, ali nije bilo povređenih ni žrtava, javila je turska agencija Dogan.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.