Zaplenjene kompanije povezane sa vođom mafije na Siciliji

Izvor: N1 televizija, 11.Feb.2017, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjene kompanije povezane sa vođom mafije na Siciliji

Policija na Siciliji je zaplenila četiri kompanije za preradu maslina, poljoprivredno zemljište, vile i drugu imovinu za koje tužioci tvrde da pripadaju poslovnom carstvu italijanskog mafijaškog vođe, koji je više od 20 godina u bekstvu.

Imovina, konfiskovana na zapadnom delu ostrva, koji se smatra bazom moći Matea Mesine Denara, procenjena je na 13 miliona evra.

Osuđeni mafijaš Koza Nostre je najtraženiji begunac u Italiji. Tužioci navode da su za biznis s >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << maslinama i 108 drugih poseda, poput vozila i bankovnih računa, kao vlasnici navedeni saučesnici, kako bi se prikrilo stvarno vlasništvo begunca.

Farmerski lobi Coldiretti procenjuje da razni italijanski mafijaši zarađuju milijarde evra godišnje u poljoprivredi, koristeći pretnje kako bi prisilili trgovine da prodaju njihovu mocarelu ili druge proizvode.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Sicilija: Zaplenjeno moguće vlasništvo italijanskog mafijaškog bosa

Izvor: Blic, 12.Feb.2017, 00:31

Policija je na Siciliji zaplenila četiri kompanije za preradu maslina, konfiskovala poljoprivredno zemljište, vile i drugu imovinu za koju tužioci tvrde da pripada poslovnom carstvu italijanskog mafijaškog bosa, koji je u bekstvu više od 20 godina...Campobello di Mazara, Confiscati beni ad imprenditori...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.