Izvor: Glas javnosti, 09.Feb.2012, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz zamalo uleteo na dečje igralište

SANTJAGO - Voz podzemne železnice izleteo je iz šina tokom probne vožnje i udario u zgradu u glavnom gradu Čilea Santjagu, a u udesu je lakše povređen mašinovođa. Kompozicija, u kojoj nije bilo putnika, uništila je šest vozila koja su se nalazila na parkingu ispred zgrade, oštetila jedan stan i zaustavila se tik pored dečjeg igrališta. Gradske vlasti su najavile istragu kojom treba da bude utvrđen uzrok nesreće, prenele su agencije.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

METRO ZAMALO ULETEO U DEČJE IGRALIŠTE

Izvor: Kurir, 09.Feb.2012

SANTJAGO - Voz podzemne železnice izleteo je iz šina tokom probne vožnje i udario u zgradu u glavnom gradu Čilea Santjagu, a u udesu je lakše povređen mašinovođa...SANTJAGO - Voz podzemne železnice izleteo je iz šina tokom probne vožnje i udario u zgradu u glavnom gradu Čilea Santjagu, a...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.