Izvor: Vostok.rs, 07.Jun.2011, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasti Sirije prete ustanicima

07.06.2011. -

Vlasti Sirije su zapretile da će primeniti „žestoke mere" protiv naoružane opozicije, koju Damask krivi za ubistvo 120 saradnika snaga bezbednosti u gradu Jisr al-Šughur na severozapadu zemlje. Ustanici koje vlasti zovu „naoružanim banditima" napadaju administrativne objekte i pale ih. Ministar unutrašnjih poslova Sirije Ibrahim Šar je naglasio da će vlasti postupiti odlučno i sprečavati oružane napade. Ministar informisanja Adnan Mahmud je dodao da će se u borbu uključiti i armija, koja još nije ulazila u Jisr al-Šughur.

Izvor: Golos Rossii

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Asad okrivio bande

Izvor: Danas, 07.Jun.2011

Vlada Sirije najavila je da će se osvetiti za smrt 120 pripadnika policije i snaga bezbednosti koji su stradali u napadima oružanih bandi u gradu Džisr al Šuguru na severozapadu zemlje. „Delovaćemo snažno i odlučno u skladu sa zakonom i nikada nećemo ostati nemi na oružane napade kojima se...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.