Vijetnam: Šest otrovnica u autobusu

Izvor: B92, 15.Jun.2012, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vijetnam: Šest otrovnica u autobusu

Hanoj -- Šest otrovnih zmija koje su pobegle iz torbe i razmilele se po podu autobusa u Vijetnamu, izazvale su strah među putnicima koji su u panici iskakali iz vozila.

Vijetnamska policija je saopštila da su putnici i seljani koji su im pritekli u pomoć ubili svih šest zmija nakon što se autobus zaustavio pored puta u provinciji Kuang Nam.

Zmije, čiji je otrov smrtonosan, iskrale su se iz torbe koju je u vozilo stavila osoba koja je vozaču platila za njen transport, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali koja sama nije bila među putnicima.

Srećom niko od putnika nije bio ugrizen. Zmije su delikates u pojedinim vijetnamskim restoranima kao i jedan od sastojaka nekih tradicionalnih žestokih pića.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Neprijavljeni putnici

Izvor: RTV Pink, 15.Jun.2012

Zmije otrovnice izazvale paniku u autobusu. . . Šest otrovnih zmija koje su pobegle iz torbe i razmilele se po podu jednog autobusa u Vijetnamu, izazvale su opšti strah među putnicima koji su u panici iskakali iz vozila, prenosi AP. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.