Vest koja je odjeknula u medijima: Ruski predsednik spreman da se sretne sa Trampom!

Izvor: BKTV News, 30.Mar.2017, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vest koja je odjeknula u medijima: Ruski predsednik spreman da se sretne sa Trampom!

Ruski predsednik Vladimir Putin potvrdio je da je spreman da se sretne sa američkim predsednikom Donaldom Trampom na marginama Arktičkog samita u Finskoj.

"Verujem da će Samit u Finskoj biti prava prilika da se organizuje susret", rekao je Putin odgovarajući na pitanje novinara da li će biti moguć susret dvojice lidera.

On je dodao da bi susret trebalo da bude organizovan "sa obe strane".

>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />"Meni lično bi bilo drago da dođe do tog susreta u Finskoj. Ako ne, susret sa Trampom bi mogao da se dogodi tokom G20 samita u julu", nagovestio je Putin.

Nikolić sa Si Ðingpingom: Jedna od tema i avio linija Beograd-Peking

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

(VIDEO) PUTIN ZAČEPIO USTA RATNOHUŠKAČIMA: Rusija neće ratovati, niti se utrkivati sa Amerikom!

Izvor: Kurir, 30.Mar.2017

...Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da njegova zemlja ne namerava niti da ratuje, niti da se utrkuje sa SAD, koje na odbranu troše najviše sredstava od svih država na svetuOn je na forumu „Arktik — teritorija dijaloga“, koji se održava u Arhangeljsku, rekao da Moskva računa na to...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.