Velika potražnja za „Vilijamom i Kejt“

Izvor: Vostok.rs, 08.Apr.2012, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika potražnja za „Vilijamom i Kejt“

08.04.2012. -

Kompanija „Matel", proizvođač lutke Barbi, je počela da trguje figuricama britanskog princa Vilijama i njegove supruge vojvotkinje od Kembridža Kejt.

BiBiSi prenosi da „ograničena serija" od 25.000 pari lutaka nije ni stigla do prodavnica, jer je kupljena još ranije. Potražnja za „Vilijamom i Kejt" je prevelika, i pored visoke cene – 99,99 funti (oko 160 dolara). Na internetu je cena porasla i do 150 funti.

Lutke su napravljene povodom prve godišnjice braka Vilijama i Kejt (29. april).

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Humanitarna pomoć za milion Sirijaca

Izvor: Vostok.rs, 08.Apr.2012

08.04.2012. -..Organizacija islamske saradnje će izdvojiti 70 miliona dolara za humanitarnu pomoć Sirijcima, izjavio je u subotu generalni sekretar organizacije Ekmeledin Ihsanoglu. Sirijski regioni će dobiti namirnice, lekove i finansijsku podršku...U Siriji više od godinu dana traju antivladini...

Nastavak na Vostok.rs...

„Hamas“ će nastaviti da kidnapuje izraelske vojnike

Izvor: Vostok.rs, 08.Apr.2012

08.04.2012. -..Lider palestinskog islamističkog pokreta „Hamas" Haled Mašal je pozvao svoje pristalice da nastave sa kidnapovanjem izraelskih vojinika. Associated Press prenosi da Mašal smatra da je korisno menjati izraelske vojnike za palestinske zatvorenike...2011. godine 1027 zatvorenika...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.