(VIDEO, FOTO) POGLEDAJTE OVAJ CIRKUS: Hrvatska policija dva sata hapsila kozu!

Izvor: Kurir, 27.Avg.2015, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO, FOTO) POGLEDAJTE OVAJ CIRKUS: Hrvatska policija dva sata hapsila kozu!

Bilo je smešno gledati policajce kako se bore sa životinjom, jer koza nije htela da pođe sa njima. Došli su tu Česi, Poljaci, fotografisali sve to, kaže jedan turista

ŠOLTA - Šoltanska koza, zalutala u apartmansko naselje u Nečujmu, napravila je toliku pometnju među turistima da je morala da interveniše i policija! Koza je preksinoć svu noć tumarala oko apartmana i toliko meketala da niko od turista nije mogao oka da klopi.

Iznervirani, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ujutru su odmah pozvali policiju, međutim, tek tada počinje pravi cirkus. Policajci nisu znali šta da rade sa životinjom, pa je "hapšenje" trajalo čitava dva sata.

"Ljudi su prilazili, fotografisali se sa kozom. Bilo je smešno gledati policajce kako se bore sa životinjom, jer koza nije htela da pođe sa njima. Došli su tu Česi, Poljaci, fotografisali sve to, bilo je zabavno", kaže jedan turista, dodajući da su kozu nazvali Bijelka, odnosno Bilka.

Policajci su kozu, "nakon dugih pregovora", vratili vlasniku. Oglasila se i policija na Šolti. Kažu da su na teren izašli po prijavi građana i da nisu podneli nikakvu prijavu protiv vlasnika koze.

Ovo, inače, nije prvi put da se turisti u ovom delu hrvatskog primorja žale na životinje. Jedan magarac je uništavao letinu meštanima, a petlovi koji su od rane zore neumorno kukurikali ostaće "u najlepšem sećanju" nekim turistima.

http://www.youtube.com/watch?v=IOkLxXZPv40

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Hrvatska: Hapsili kozu dva sata, evo šta je bilo nakon "dugih pregovora"

Izvor: B92, 27.Avg.2015

Šoltanska koza koja je zalutala u apartmansko naselje u Nečujmu napravila je veliku pometnju među turistima pa je morala da interveniše i policija...Naime, koza je celu noć tumarala oko apartmana i toliko meketala da niko od turista nije mogao da spava. Neispavani i iznervirani su ujutru pozvali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.