Uhapšena žena koja je namerno IZAZVALA SEDAM POŽARA u Šibeniku

Izvor: Blic, 25.Jul.2017, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena žena koja je namerno IZAZVALA SEDAM POŽARA u Šibeniku

Šibenska policija uhapsila je pedesetjednogodišnju ženu zbog sumnje da je namerno izazvala sedam požara na području Šibenika.

Iz policije navode da je istragom utvrđeno da je ova žena podmetnula požare u periodu od 18. do 23. jula na šest parcela u naselju Dubrava, koji se nisu proširili zahvaljujući brzoj reakciji meštana.

Sedmi požar podmetnula je u štali u vlasništvu meštanina pomenutog naselja, koji su uočili i ugasili policijski službenici tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << preventivnog obilaska tog područja, prenose hrvatski mediji.

Osumnjičena je privedena u policijski pritvor uz krivičnu prijavu. Predviđena kazna za ovo krivično delo je od šest meseci do pet godina zatvora.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HR: Pritvor za osumnjičenu za podmetanje požara

Izvor: B92, 25.Jul.2017

Šibenik -- Tužilaštvo u Šibeniku zatražilo je jednomesečni pritvor za 51-godišnju ženu osumnjičenu za podmetanje sedam požara kod Dubrave kraj Šibenika...Kako navode, mogla bi da ponovi to delo...Nakon ispitivanja osumnjičene hrvatske državljanke, tužilaštvo u Šibeniku saopštilo je da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.