Ubijeno najmanje jedanaest policajaca

Izvor: RTS, 03.Nov.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijeno najmanje jedanaest policajaca

Narko bande ubile najmanje jedanaest policijaca u prethodna tri dana u Meksiko Sitiju. Likvidacije na putevima i policijskim punktovima.
Tužilac Albeto Bazbaz rekao je da je 10 osoba, za koje se sumnja da su povezane sa narko banadama, privedeno zbog ubistava policajaca.
Ubistva su se uglavnom dogodila posle napada na putevima i policijskim punktovima oko meksičke prestonice.
Neki...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Narko bande ubile 11 meksičkih policajaca

Izvor: Mondo, 03.Nov.2008

Najmanje 11 policijaca ubijeno je u prethodna tri dana u gradu Meksiku u napadima narko bandi, izjavili su danas zvaničnici.

Nastavak na Mondo...

Narko bande ubile 11 meksičkih policajaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2008

MEKSIKO - Najmanje 11 policijaca ubijeno je u prethodna tri dana u gradu Meksiku u napadima narko bandi, izjavili su zvaničnici...Tužilac Albeto Bazbaz rekao je da je 10 osoba, za koje se sumnja da su povezane s narko banadama, privedeno zbog ubistava što su se većinom dogodila na putevima i policijskim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.