Ubijen osumnjičeni za napad u Berlinu

Izvor: N1 televizija, 23.Dec.2016, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen osumnjičeni za napad u Berlinu

Osumnjičeni za napad u Berlinu Anis Amri je ubijen u Milanu, potvrdio je italijanski ministar unutrašnjih poslova Marko Miniti.

Italijanski mediji javili su da je Amri zaustavljen u rutinskoj saobraćajnoj kontroli, kad je izvukao pištolj i zapucao na policajca ranivši ga u rame. Policajac ga je potom ubio, preneo je Gardijen.

"Policajac je završio u bolnici. Osumnjičeni je ubijen, bez sumnje se radi o Amriju. Razgovarao sam s ranjenim policajcem izrazio mu zahvalnost. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Radi se o izvanrednoj i hrabroj osobi. Zahvalio sam mu se na profesionalnosti. Važno je da smo ovako reagovali, pokazali smo građanima da se mogu osećati bezbedno. Zahvaljujem se i šefu policije'', rekao je italijanski ministar na konferenciji za novinare.

Rojters je ranije preneo izjavu policijskog izvora da je proverom otisaka prstiju utvrđeno da se radi o Anisu Amriju.

Prethodno je objavljeno da je čovek, čiji opis odgovara onom s poternice za osumnjičenim Tunižaninom, viđen u gradu Alborgu u Danskoj.

Rojters je objavio i snimak na kome se može videti kako kamion velikom brzinom uleće među ljude na Božićnom vašaru u Berlinu. U tom napadu je ubijeno 12, a povređeno 48 ljudi.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rojters: Amri ubijen u Milanu

Izvor: Deutsche Welle, 23.Dec.2016

Osumnjičeni za napad u Berlinu Anis Amri ubijen je u pucnjavi u Milanu, prenosi agencija Rojters. Prema jednom italijanskom časopisu, on je zaustavljen u saobraćajnoj kontroli, a onda je ubijen u obračunu sa policijom...Tunišanin Anis Amri (24) ubijen je u obračunu sa policijom u Milanu, prenosi...

Nastavak na Deutsche Welle...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.