Ubijen osumnjičeni za masakr u metrou

Izvor: S media, 21.Avg.2010, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen osumnjičeni za masakr u metrou

Ruske snage bezbednosti ubile su na jugu Rusije petoricu ljudi, medju kojima čoveka osumnjičenog da je organizovao bombaške napade u moskovskom metrou u martu, u kojima je poginulo 40, a ranjeno više od 100 ljudi, saopštile su danas vlasti.

Portparol dagestanske policije Vjačeslav Gadzijev rekao je da su Madomedali Vagabov i još četvorica ljudi ubijeni u subotu tokom razmene vatre sa specijalnim snagama, preneo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je Asošiejtid pres.

Vagabov je, prema saopštenju Nacionalnog antiterorističkog komiteta, bio drugi u komandnom lancu separatističke pobune u regionu severnog Kavkaza.

Vodja čečenskih pobunjenika Doku Umarov preuzeo je odgovornost za napade u metrou, koje su izvele dve žene bombaši samoubice.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija: Ubijen osumnjičeni za napade u Moskvi

Izvor: Mondo, 21.Avg.2010

Ruske snage bezbednosti ubile su na jugu Rusije petoricu ljudi, među kojima čoveka osumnjičenog da je organizovao bombaške napade u moskovskom metrou u martu.

Nastavak na Mondo...

Ubijeni "moskovski" teroristi

Izvor: RTS, 21.Avg.2010

Ruske snage bezbednosti ubile na jugu zemlje pet osoba, među kojima i Madomedalija Vagabova, osumnjičenog za organizovanje bombaških napada u moskovskom metrou u martu, u kojima je poginulo 40, a ranjeno više od 100 ljudi. ..U razmeni vatre, ruske snage bezbednosti ubile su u Dagestanu pet osoba,...

Nastavak na RTS...

Ubijen osumnjičeni za napad u moskovskom metrou

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Avg.2010

Ruske snage bezbjednosti ubile su osumnjičenog za organizaciju samoubilačkog napada u moskovskom metrou kada je poginulo 40, a ranjeno više od 100 ljudi, saopštile su danas vlasti u Dagestanu. Madomedali Vagabov ubijen je danas sa još četiri terorista tokom razmjene vatre sa specijalnim jedinicama....

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Ruska policija ubila osumnjičenog za napade u Moskvi

Izvor: Vesti-online.com, 21.Avg.2010

Ruske snage bezbednosti ubile su na jugu Rusije petoricu ljudi, među kojima čoveka osumnjičenog da je organizovao bombaške napade u moskovskom metrou Lubjanka u martu, u kojima je poginulo 40, a ranjeno više od 100 ljudi, saopštile su danas vlasti...Portparol dagestanske policije Vjačeslav Gadzijev...

Nastavak na Vesti-online.com...

Likvidiran osumnjičeni za napade na moskovski metro

Izvor: Glas javnosti, 22.Avg.2010, 07:11

ROSTOV NA DONU - Ruske snage bezbednosti ubile su na jugu Rusije petoricu ljudi, među kojima čoveka osumnjičenog da je organizovao bombaške napade u moskovskom metrou u martu, u kojima je poginulo 40, a ranjeno više od 100 ljudi, saopštile su vlasti...Portparol dagestanske policije Vjačeslav Gadzijev...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.