U pucnjavi u banci ubijeni pljačkaš i policajac

Izvor: Press, 28.Nov.2014, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pucnjavi u banci ubijeni pljačkaš i policajac

U pucnjavi do koje je došlo prilikom pljačke banke u gradu Vigo na severozapadu Španije su ubijeni pljačkaš i policajac, objavili su danas španski mediji.
Lokalne vlasti navode da je pljačkaš pokušao da opljačka filijalu "Abanke", a kad je stigla policija, on je uzeo za taoca jednu radnicu banke i koristeći je kao ljudski štit, pucao na dvojicu policajaca, prenela je agencija AP.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Jedan policajac je preminuo na licu mesta, dok je drugi policajac, koji je povređen, uzvratio vatru i tom prilikom ubio pljačkaša i ranio radnicu banke, saopštila je lokalna policija.

Ranjeni policajac je prevezen u bolnicu i nalazi se u teškom stanju, pišu španski mediji.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španija: Poginuli policajac i pljačkaš banke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2014

Pljačkaš banke i jedan policajac poginuli su danas u oružanom obračunu tokom pljačke banke u gradu Vigo na severozapadu Španije, saopštile su vlasti...Obračun je počeo kada je zbog pljačke policija došla u poslovnicu banke Abanca. Pljačkas je onda uzeo jednog radnika kao ljudski štit i pucao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ubijen muškarac koji je pucao u Ostinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2014

Američka policija ubila je danas muškarca, koji je prethodno otvorio vatru na nekoliko zgrada u prestonici države Teksas, među kojima su sedište policije i meksički konzulat, saopštile su vlasti...Policija grada Ostina, objavila je na Tviteru da je čovek pucao, gađajući nekoliko zgrada u centru,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.