Turska ponudila utočište Gadafiju

Izvor: S media, 10.Jun.2011, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska ponudila utočište Gadafiju

Turska je ponudila garancije libijskom lideru Moameru Gadafiju ukoliko odmah napusti Libiju ali još uvek nije dobila odgovor na tu ponudu, izjavio je večeras turski premijer Redžep Tajip Erdogan.

Erdogan je rekao da Gadafi nema više nikakve alternative sem da napusti Libiju, uz garancije koje će mu biti date, prenosi Frans pres.

Misrata: Gadafijeva vojska ubila 22 osobe

Najbliži saradnici izdaju Gadafija >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << !

Gadafi pod istragom zbog masovnih silovanja, vojsci delio vijagru?

"Mi smo ponudili te garancije. Rekli smo mu da ćemo obezbediti pomoć koja će mu biti omogućena gde god on to želi", rekao je Erdogan za tursku televiziju NTV ne precizirajuću o kojim se garancijama tačno radi.

Erdogan je naglasio je da će, u zavisnosti od odgovora koji Ankara bude dobila od Gadafija, Turska izneti to pitanje pred svoje saveznike u NATO-u.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TURSKA PONUDILA GARANCIJE GADAFIJU AKO ODE IZ LIBIJE

Izvor: Kurir, 11.Jun.2011, 01:57

ANKARA - Turska je ponudila garancije libijskom lideru Moameru Gadafiju ukoliko odmah napusti Libiju ali još uvek nije dobila odgovor na tu ponudu, izjavio je u petak veče turski premijer Redžep Tajip Erdogan...Erdogan je rekao da Gadafi nema više nikakve alternative sem da napusti Libiju, uz garancije...

Nastavak na Kurir...

Turska daje garancije Gadafiju ako napusti zemlju

Izvor: Blic, 11.Jun.2011

ANKARA - Turska je ponudila garancije libijskom lideru Moameru Gadafiju ukoliko se povuče sa vlasti i napusti svoju zemlju, ali još nije dobila odgovor iz Tipolija..."Mi smo ponudili Gadafiju garancije. Mi smo mu preko našeg predstavnika poručili da ćemo mu pomoći, da ćemo mu omogućiti da ode...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.