Tunižanke imaju seks sa sirijskim vojnicima kako bi širile seksualni džihad!

Izvor: Press, 21.Sep.2013, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tunižanke imaju seks sa sirijskim vojnicima kako bi širile seksualni džihad!

Ministarstvo je u saopštenju navelo da namerava da proširi saradnju sa vladom i nevladinim organizacijama, kako bi pronašlo najbolji način da omete planove onih koji podstiču ovakvu praksu.

"Ministrastvo će raditi na sprovođenju plana informisanja i obrazovanja žena i porodica upošte, da bi ih upozorilo koliko je ova pojava ozbiljna", dodaje se u saopštenju.

Ministar unutrašnjih poslova Lofti ben Džedu upozorio je prošle nedelje u skupštini da Tunižanke odlaze >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u Siriju, gde "imaju seksualne odnose sa 20, 30, 100 vojnika", da mnoge s nekima od njih zatrudne, a zatim se, posle ove akcije koju nazivaju "džihad al-nikah" (seksualni sveti rat), vraćaju u Tunis, gde rađaju decu džihadista.

Džihad al-nikah dozvoljava vanbračne seksualne veze s brojnim partrnerima, što tvrdokorni sunitski muslimani, salafisti, smatraju legitimnim oblikom svetog rata, preneo je Frans pres.

Mediji prenose da stotine Tunižanki putuju u Siriju iz ovog razloga, u kontekstu da se stotine Tunižana pridružuju džihadistima u borbi protiv sirijskog predsednika Bašara el-Asada.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Seks džihadistkinje" idu u Siriju da pomažu pobunjenicima, imaju seks sa po 100 boraca

Izvor: Blic, 21.Sep.2013

Ministar unutrašnjih poslova Tunisa Lotfi ben Džedu ove nedelje je Parlamentu svoje zemlje saopštio da se u Tunis trudne vraćaju žene koje su putovale u Siriju da u misiji “seksualnog džihada” sebe ponude borcima tamošnje islamske opozicije. Pobožne muslimanke daju svoj doprinos svetom ratu..Prema...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.