Tinejdžerka izbodena u Sarajevu

Izvor: Radio 021, 30.Avg.2015, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžerka izbodena u Sarajevu

Sarajevska policija uhapsila je M. E. (22), osumnjičenog da je u Sarajevu napao 19-godišnju A. A. i oštrim predmetom naneo joj ozbiljne povrede.

"Sinoć u 19.55 časova Hitna pomoć je obavestila Policijsku stanicu Centar da u ulici Zuke Džumhura broj 26 imaju intervenciju i da sa navedene adrese na KUM KCUS-a prevoze žensko lice sa povredom zadobijenom oštrim predmetom u leđa", saopšteno je iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo.

Naknadno je utvrđeno da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je povređena A. A. iz Sarajeva (19) zadobila telesne povrede opasne po život, a na KCUS-u je zadržana zbog daljeg lečenja.

A. A, koja je sama nazvala policiju oko 19 sati, izjavila je da je povrede zadobila od nepoznatog lica.

Nekoliko časova kasnije, zbog sumnje da je reč o osobi koja je počinila ovo krivično delo, policija je uhapsila M. E.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.